Senator din Cluj ales vicepreședinte al Senatului României. „ Nici eu și nici colegii mei n-am intrat în USR și nici n-am ajuns la București ca să facem figurație”

Updated on decembrie 21, 2016 Senatorul USR Mihai Gotiu a fost ales astăzi de către colegi vicepreședinte al Senatoului. O funcție importantă care va oferi o vizibilitate enormă pentru a-și pune în aplicare proiectele civice.

Pe Facebook, Mihai Gotiu a scris: „VICEPREȘEDINTE AL SENATULUI ROMÂNIEI: Nici eu și nici colegii mei n-am intrat în USR și nici n-am ajuns la București ca să facem figurație.

Senator din Cluj ales vicepreședinte al Senatului României. „ Nici eu și nici colegii mei n-am intrat în USR și nici n-am ajuns la București ca să facem figurație” 1

În urma încrederii și sprijinului primit din partea grupului, am fost desemnat membru în Biroul Permanent, iar aici am fost votat vicepreședinte al Senatului României. Nu mă întrebați încă ce înseamnă asta – deocamdată pot spune că doar o responsabilitate suplimentară.

Aș zice chiar uriașă, ținând cont că nici eu și nici vreunul dintre colegi nu are vreo experiență în domeniu. Vă asigur că nu sunt însă genul care să fie speriat de faptul că trebuie să învăț lucruri noi. Mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea”.

error: Content is protected !!