(Video) CFR Cluj a preluat modelul islandez la finalul meciuruilor. Vezi cum au sărbătorit victoria împotriva Botoșanului:

Updated on noiembrie 8, 2016 CFR Cluj a învins ieri Botoșaniul cu un gol marcat în ultimele minute. Grație acestei victorii, echipa a urcat pe locul 5. La finalul meciului, jucătorii și spectatorii au celebrat victoria cu salutul islandez.

Vasile Miriuţă e fericit după victoria cu 1-0 contra lui FC Botoşani, care a urcat-o pe CFR Cluj pe locul 5 în Liga 1, însă a recunoscut că jocul ardelenilor a fost departe de aşteptările sale.

“N-am făcut o primă repriză bună, am fost prea încărcaţi, însă repriza a doua am forţat victoria, iar când îţi forţezi norocul, norocul vine. Am meritat victoria la cum am jucat în repriza a doua. Era păcat să nu câştigăm, numai eu ştiu cât muncim la antrenamente. Ieri s-a accidentat şi Filipe Nascimento şi a trebuit să improvizez. N-am făcut o partidă bună, dar am meritat victoria”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Miriuţă a dezvăluit că a anticipat încă de la pauză desfăşurarea partidei din Gruia.

“Le-am spus jucătorilor la pauză că o să câştigăm cu o fază fixă. Mă bucur că am urcat pe loc de play-off, ăsta e obiectivul, să rămânem acolo, sperăm să fim acolo şi la sfârşitul campionatului. Ştiam când a luat cartonaşul Bud că va fi suspendat etapa viitoare, o să mă uit mai atent dacă a fost penalty sau nu”, a mai spus “principalul” ardelenilor.

Vezi aici Video:

Îți place noul salut al lui CFR?

error: Content is protected !!