(Video Goluri) Victorie CFR Cluj la Chiajna, 1-2. Vestea proastă: va fi depunctată cu 12 puncte, nu cu șase. Vezi aici cum calculează Federația:

Updated on octombrie 29, 2016 CFR Cluj a învins aseară la Chiajna, 2-1, în prima etapă a returlui. Însă a primit o veste foarte proastă de la federație. Va fi depunctată cu 12 puncte și nu cu 6 cum s-a stabilit la începutul campionatului. Asta pentru că depunctarea nu are loc la începutul campionatului ci la sfârșit, după ce se înjumătățesc punctele pentru play-off.

Concret, directorul de comunicare al LPF, Marius Mitran, a declarat că depunctarea celor de la CFR ar urma să intre în vigoare la finalul sezonului regulat, după înjumătăţirea punctelor.

Situaţia este diferită faţă de cea din sezonul precedent, atunci când CFR a început cu un deficit de 10 puncte, dar depunctarea a fost făcută la începutul stagiunii.

“Avem 20 de puncte. Am plecat cu -6 şi suntem acolo unde suntem cu 20 de puncte. Normal că ne-ar deranja dacă s-ar întâmpla aşa, dar nu cred că avem un regulament la începutul sezonului şi apoi îl schimbăm pe parcurs.

Vezi aici Video cu golurile:

Depinde doar de noi să ajungem în play-off. Trebuie să ne câştigăm meciurile şi dacă o vom face, atunci vom fi acolo”, a declarat Miriuţă, la finalul partidei.

error: Content is protected !!