Romina Sabou din Cluj, cel mai bun hairstylist din lume, a dat tendinta in tunsori in fata a peste 2000 de stilisti

Updated on octombrie 4, 2016 Romina Sabou, o tanara din Cluj, a reprezentat Romania pe scena celui mai important eveniment care stabileste moda coafurilor. Evenimentul a fost organizat la Paris, iar romanca noastra a dat tendinta in tunsori in fata a peste 2000 de stilisti veniti din peste 40 de tari.

Dupa ce in luna februarie a castigat titlul de cel mai bun hairstylist din lume, in cadrul celui mai prestigios eveniment de profil: Haute Coiffure Francaise,  luna trecuta a fost invitata, alaturi de alti 9 stilisti celebri sa dea noua tendinta in tunsori, informeaza stirileprotv.ro

14593502_1684212351894339_1493014211_n

Romina: “Pentru aceasta tunsoare ne-am imaginat volume inselatoare ochiului, structura si lejeritate sub efectul unor valuri.”

Colectia prezentata pe scena din Paris s-a numit Rupture – o colectie de tunosori inedite care pun accentul pe naturalete. Timp de 5 luni, stilista a lucrat la perfectionarea tunsorii pe care urma sa o prezinte in fata miilor de stilisti.

Romina:”In mai am fost invitata la crearea colectiei, a fost o tunsoare scurta, medie si lunga. Eu am ales tunsoarea lunga. Colectia Rupture inseamna ca trebuie sa te destinzi din lumea normala, sa fii mai naturala, dezinvolt.”

Vezi video aici:

Romina este prima romanca membra in clubul de elita “Haute Coiffure Francaise”, iar anul viitor, tot in luna februarie, va face parte din juriul concursului care a consacrat-o.

 

error: Content is protected !!