(Video) CFR Cluj victorie și cu ASA Târgu-Mureș, 3-1. Vezi aici golurile:

Updated on octombrie 1, 2016 CFR Cluj a dat ieri o lecție de fotbal echipei ASA Târgu-Mureș. La final clujenii au câștigat cu un scor categoric, 3-1.

Deși au pornit cu penalizare în acest campionat, cei de la CFR își propun să ajungă în play-off, după cum a mărturisit chiar Vasile Miriuță. Fosta campioană a României este acum pe locul 7, cu 14 puncte, informează digi24.ro.

“Președintele ne-a spus să fim cât mai aproape de play-off până la finalul turului campionatului, deci vrem maximum de puncte cu Iași și Viitorul. Important este să am toți jucătorii valizi. Pe zi ce trece echipa este mai închegată, sunt foarte mulțumit de jucători. Important este că am câștigat, trebuie însă să rămânem modești și să ne facem treaba cât mai bine”, a spus Miriuță.

Titularizat de Vasile Miriuță, Andrei Mureșan a marcat după aproape 4 ani în Liga 1. Ultima oară o făcuse în tricoul Astrei, în 2012. “Mureșan a intrat foarte bine, am avut mai multă liniște la 2-0, moralul ridicat, pot să spun că este foarte bine. E bine venită această pauză, trebuie să-i punem la punct cu pregătirea fizică pe cei noi”.

Vezi aici Video:

După etapa a 11-a, Liga 1 se va întrerupe până la jumătatea lunii octombrie, naționala României urmând să joace cu Armenia și Kazahstan, în preliminariile CM 2018.

error: Content is protected !!