(Video) CFR Cluj – Gaz Metan Medias 1-1. Vezi aici golurile:

Updated on septembrie 26, 2016 CFR Cluj a reușit doar un rezultat de egalitate în această seară împotriva echipei Gaz Metan Mediaș, 1-1. Însă CFR și-a prelungit la opt meciuri seria invincibilă în campionat.

Și ea neînvinsă de două runde, echipa lui Cristi Pustai a deschis scorul la Cluj prin Azdren Llullaku (min.44). Albanezul a devenit astfel golgeterul Ligii 1, cu opt goluri în zece etape în acest sezon, informează digisport.ro.

Echipa lui Vasile Miriuță a salvat un punct după un penalty provocat de Trtovac și transformat de Filipe Nascimento, în minutul 59.

CFR Cluj – Gaz Metan s-a încheiat 1-1, a 16-a partidă consecutivă pe teren propriu fără înfrângere în Liga 1 pentru clujeni, care au un singur eșec stagional în campionat.

“A trebuit să improvizăm puţin în apărare, dar n-am vrut nici să pierdem mijlocul terenului. Am avut jocul în mână, dar cei trei de la mijloc au avut puţine realizări în repriza a doua

Vezi aici Video:

Am riscat şi sunt supărat pentru că pe final puteam să câştigăm, la fel cum puteam să pierdem”, a spus Cristi Pustai la finalul partidei cu CFR Cluj, la Dolce Sport și preluat de gsp.ro.

error: Content is protected !!