Cluj: Strandul din Grigorescu va fi acoperit. Permanent

Updated on septembrie 20, 2015 Aproximativ 2.2 milioane de lei, plus TVA vor fi investiți pentru acoperirea bazinului olimpic din Ștrand – Baza de Agrement Grigorescu cu un balon presostatic protector.

Lucrările de modernizare vor dura 2 ani. Investiția va fi amplasată pe partea dreaptă a Bulevardului 1 Decembrie 1918, pe un teren plat cu acces direct din stradă. Suprafața terenului aferent amplasamentului este de 51.186 mp.

Lucrările de modernizare constau în acoperirea bazinului olimpic, realizarea de spații tehnice și vestiare pentru vizitatori, repararea cuvei bazinului, care se va aduce la o cotă maximă de -1,50 m și se va refinisa, informează Vocea Transilvaniei.

Se vor face amenajări perimetrale interioare în jurul bazinului, se va realiza o terasă adiacentă bazinului, îngrădită iar zona de acces către bazin va fi și ea reamenajată.

Bazinul de înot cu dimensiunile de 50 x 25 m și adâncime maximă de 1,5 m, se va reabilita și va fi acoperit cu o structură presostatică cu triplă membrană cu dimensiunea de 64 m x 37,30 m x 10 m.

error: Content is protected !!