Cluj: Simona Halep va juca la Sala Polivalenta pentru Nationala României

Updated on septembrie 4, 2015 Naționala României va juca primul meci de tenis din primul tur al Grupei Mondiale din “Fed Cup”  la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în 6 – 7 februarie 2016.
Evenimentul este organizat de Federația Română de Tenis, în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului Local.

Municipalitatea va susține financiar această competitive cu suma de 225.000 lei, dintr-un buget total de 724.446 lei
În cadrul meciului de tenis din primul tur al Grupei Mondiale din “Fed Cup”, echipa națională a României va întâlni echipa Cehiei, în luna februarie, infomează Vocea Transilvaniei.

Vor fi prezente la Cluj-Napoca nume mari din tenisul mondial: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru sau Andreea Mitu, Raluca Olaru – echipa României – și Petra Kvitova, Lucie Safarova, Karolina Pliskova și barbora Strycova – echipa Cehiei.

Întâlnirea România-Cehia din Fed Cup va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea mai mare și mai modernă sală din România. Cu o capacitate de 10.000 locuri, sala este dezvoltată pe cinci nivele, având în mijlocul terenului cubul video unic în țară, cu patru ecrane de mari dimensiuni care transmit imagini full HD, chiar în timpul evenimentelor.

Sala Polivalentă are în dotare toate facilitățile corespunzătoare desfășurării unui asemenea eveniment de interes national și international și este cea mai modernă și încăpătoare constructive ddestinată organizării de evenimente din țară.

error: Content is protected !!