Felicitari! 3 tinere din Cluj, Alina, Sigrid, Patricia vor merge pe jos 800 de km pe Camino de Santiago

Updated on iulie 27, 2015

Trei tinere din Cluj au decis ca în aceasta vara sa faca o altfel de calatorie. Ele vor lua parte la pelerinajul El Camino în care vor străbate 820 de kilomentri pe Camino de Santiago înspre Santiago de Compostela urmând varianta ”del Norte”.

“Suntem trei tinere în bătaia vântului cotidian care și-au propus anul acesta să încerce un altfel de vânt, ieșind complet din zona de comfort. Intenționăm să străbatem pe jos aproximativ 820 de kilometri pe Camino de Santiago înspre Santiago de Compostela, dar urmând varianta ”del Norte”, au declarat fetele într-o postare pe facebook.

„El Camino este un pelerinaj pe care mii de oameni extrem de diferiți din toate colțurile lumii îl parcurg anual în căutarea (sau nu) a CEVA. Poate nu schimbare, poate nu revelații existențiale, poate nu regăsire, ci pur și simplu un drum parcurs cu sufletul și mintea deschise; și picioarele pregătite. De ce, cu ce scop, în ce condiții, cât timp? Acestea sunt detalii la care probabil vom ști să răspundem mai bine și mai sincer la întoarcere.

1

Ce putem spune cu certitudine e că din momentul deciziei de a pleca și până acum, cu doar câteva zile înainte de primii pași, entuziasmul, bucuria, pofta extraordinară de a trăi o asemenea experiență nu ne-au părăsit. Este un sentiment incredibil de eliberator acela de te porni la drum și de a-ți permite să fii cu tine, îndiferent ce faci în viață și indiferent cât de complicat pare la început. Noi mizăm pe aceste emoții înaintea călătoriei și ne promitem doar să fim 100% prezente în tot ce vom trăi pe Camino.

Vă suntem recunoscătoare pentru sprijinul și implicarea voastră în povestea noastră și sperăm să ne vedem cu bine la întoarcere. 

Alina, Sigrid, Patricia”, au mai spus fetele înainte de plecare, pe pagina de facebook ascendis.

error: Content is protected !!