Cluj: Singura eleva cu media 10 la Bacalureat, Ana Gheorghe Milea, va fi premiata de Consiliul local

Updated on iulie 9, 2015

Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca a hotărât să o premieze pe singura elevă din oraș care a luat Bacalaureatul cu media 10.

Consilierii au votat joi ca Ana Gheorghe Milea sa primeasca suma de 1.000 de lei, dar si premierea a trei profesori de la Colegiul National ‘Emil Racovita’, pe care ea l-a absolvit anul acesta.

Primarul Emil Boc a declarat, in sedinta Consiliului Local, ca aceste premii sunt o dovada a recunoasterii de catre comunitate a eforturilor, dar si a rezultatelor deosebite obtinute de Ana si de profesorii sai de la Colegiul National ‘Emil’, care de multi ani deja are cele mai bune rezultate la examenele de Bacalaureat sau de Evaluare nationala.

Ana Gheorghe Milea este singura eleva din judetul Cluj care a obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat. Am dorit, prin aceasta premiere, sa recunoastem rezultatele deosebite obtinute la invatatura, fiind o recompensa pentru efortul depus si multumire pentru exemplul pe care l-a dat intregii comunitati clujene.

Pe langa eleva, am decis si premierea, tot cu cate 1.000 de lei, a celor trei profesori care au pregatit-o, de la Limba Romana, Matematica si Biologie, discipline la care eleva a luat note de 10‘, a spus Boc, citat de stirileprotv.ro

Sumele de bani le vor fi inmanate celor patru in cadrul unei ceremonii care va fi stabilita in perioada urmatoare. Municipalitatea i-a premiat si anul trecut pe elevii care au obtinut media 10 la Bacalaureat, insa numarul acestora a fost mai mare.

error: Content is protected !!