Cluj: Prima editie a Expozitiei de autovehicule, motociclete, biciclete – Auto Moto Velo

Updated on iulie 7, 2015

Prima editie a Expozitiei de autovehicule, motociclete, biciclete – Auto Moto Velo, se va desfasura in perioada 11-12 iulie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj Napoca.

Auto Moto Velo se doreste a fi cel mai important eveniment de profil organizat de Romexpo in afara Bucurestiului, in centrul Transilvaniei.

Municipiul Cluj-Napoca este al treilea oras al tarii in ceea ce priveste numarul de locuitori, si avand o puternica traditie in ceea ce priveste mersul pe doua roti, atat motociclete sau scutere cat si biciclete. Evenimentul este organizat in colaborare cu SMAEB si EXPOBIKE.

Ce ne propunem? Sa sustinem cresterea vanzarilor si incheierea de noi contracte; Sa aducem clientii, dealerii si producatorii de autoturisme motociclete si biciclete, accesorii si echipamente, fata in fata; Sa promovam ultimele noutati in domeniu; Sa cream un eveniment de referinta pentru Transilvania;
Cui ne adresam? Dealeri si producatori de autoturisme, motociclete, biciclete; Distribuitori si producatori de piese de schimb, accesorii; Firme de tuning si service auto; Firme de aigurare si leasing;Asociatii si organizatii in domeniu, 
au declarat organizatorii. 

error: Content is protected !!