Cluj: Atacul capuselor in parc! „Sunt mamica o disperata. Pe unul dintre copii au fost gasite 14 capuse, iar o bona a fost muscata dupa ureche!”

Updated on iunie 15, 2015 O clujeanca, Dana,  a trimis o sesizare catre Primaria Cluj prin care reclama prezenta capuselor in parculetul de langa str ANINA NR 4.

„Sunt mamica disperata a unei fetite muscate de o capusa. Pana aici nimic ce v-ar putea privi, dar am descoperit in parculetul pe care il frecventam inca 2 copii muscati de capusa saptamana aceasta.

Copiii nu au fost in alte locatii si singura sursa ar fi parculetul. Pe unul dintre copii mamica a gasit 14 capuse. Iar o bona si-a gasit dupa ureche o capusa.

 

Asadar, rugamintea noastra, a cel putin 35-40 de mamici care isi aduc copii in parculetul de langa str ANINA NR 4 , rugamintea noastra este sa trimiteti o echipa care deratizeze sau sa stropeasca impotriva capuselor data fiind isteria creata de boala Lyme si tot ce implica ea.

Precizez ca iarba este tunsa.Va multumesc si sper sa va ocupati cu prioritate de aceasta problema” a sesizat clujeanca.

Primaria a raspuns ca va face o dezinsectie in zona.

„Multumim pentru sesizare. Firma Coral va efectua o dezinsectie in zona despre care ne-ati sesizat. Raspuns furnizat de Directia Tehnica – Serviciul Tehnic”
error: Content is protected !!