Cluj: Un barbat terorizeaza lumea care vine intr-un parc din oras: „Sta cu un caine in fata casei si ameninta mamele si copiii”

Updated on iunie 10, 2015

Oamenii care vin să se relaxeze în Parcul Coastei, situat în vecinătatea Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, sunt speriaţi deseori de comportamentul unui bărbat care locuieşte în zonă.

Situaţia a fost semnalizată municipalităţii de către un clujean, nemulţumit atât de lipsa dotărilor în Parcul Coastei, cât şi de faptul că oamenii care vin acolo sunt terorizaţi de un vecin, care îi ameninţă. Acesta are şi o cerinţă morbidă pentru Primărie, solicitându-i să facă un cimitir în acel loc.

„Vreau să vă întreb ce aţi făcut cu Parcul Coastei, de ce nu mai există niciun coş de baschet? Care este legătura între dvs sau cineva influent din primărie şi cu persoana care stă lângă Parcul Coastei şi care v-a ordonat să desfiinţaţi parcul? Stă cu un câine lângă poarta casei şi ameninţă copiii şi mamele care se joacă cu mingea în parc. De ce nu-l desfiinţaţi şi faceţi, de exemplu, ceva ce se cere acuma…de exemplu cimitir?”, i-a întrebat bărbatul pe reprezentanţii municipalităţii clujene, citat de citynews.ro

Aceştia au răspuns că va trimite în zonă un echipaj al poliţiştilor de la Siguranţă Publică pentru a verifica zona respectivă, iar problema coşurilor de baschet ar urma să rezolvată în viitorul apropiat de către municipalitate.

error: Content is protected !!