Cluj: Festivalul Ciocolatei duminica in Parcul Central la Chios

Updated on mai 27, 2015

Duminică după amiază, cei mici, dar și cei mari, sunt așteptați în Parcul Central la restaurantul Chios la prima ediţie a Choco Junior, un festival al ciocolatei.

Festivalul Ciocolatei este organizat  de cofetăria Friandise, care împlineşte 10 ani de existenţă. Evenimentul va avea loc între orele 14.00 și 18.00.

Va fi organizată și o tombolă la care vor participa copii care aduc o fotografie cu un tort aniversar Friandise. Premiul cel mare este un tort Friandise si o şedinţă foto pentru copii într-un studio profesional.

Mai mult, micuţii vor putea să se înscrie şi la concurs, pe 2 categorii de vârstă: sub 6 ani (copiii vor realiza prăjituri din plastilină) şi peste 6 ani (copiii vor desena şi colora pe o coală albă un tort) . Cei mai iscusiţi artişti vor câstiga prajituri si tortuleţe Friandise.

În cadrul festivalului va fi amenajat şi un colţ cu vânzare de ciocolata.

Friandise este unul dintre cele mai cunoscute branduri de Cluj, care şi-a câştigat credibilitatea prin menţinerea calităţii produselor de-a lungul ultimului deceniu. Friandise este prima cofetărie din ţară  care produce şi  comercializează  mousse-uri, prăjituri  şi  torturi  făcute  după  reţete  originale franţuzeşti, numai pe bază de produse naturale precum ciocolata belgiană, frişca naturală, pulpa sau sucurile proaspete de fructe.

error: Content is protected !!