Un clujean a castigat cel mai TARE concurs de dans din Europa!

Updated on mai 25, 2015

Adrian Popa, dansator clujean, a câștigat STAR NIGHT 2015, din cadrul World Dance Masters 2015. Acesta este cel mai mare  concurs de dans din Europa, adunând anual peste 5000 de dansatori.

România a fost reprezentată la acest eveniment de zeci de școli și dansatori. Adrian Popa este fostul elev de la Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică „ Octavian Stroia” din Cluj – Napoca.

1

”In aceasta seara ne bucuram cu totii, dansatori romani, parinti sau sustinatori.

Am realizat cea mai mare performanta din istoria de 6 ani a ESDU in Romania. Am castigat STAR NIGHT 2015! Un dansator minunat a ridicat o sala intreaga in picioare, a impresionat membrii juriului. Numele lui este Adrian Popa! ESDU Romania se mandreste cu tine!!!! Felicitari si mult succes in continuare.

Sunt anumite evenimente in viata noastra de care ne vom aduce aminte cu drag mereu, asa este si acest moment in care Adrian Popa a reusit cea mai mare performanta pentru Romania castigand STAR NIGHT 2015 in cadrul celui mai mare eveniment de dans din Europa si anume World Dance Masters 2015! Felicitarile noastre!”, afirmă cei de la European Dance Union România.

Clujeanul dansează la Genessis Dance Studio. El a mai castigat în toamna trecută premiul de cel mai bun dansator din Romania la acest concurs.

error: Content is protected !!