Cluj: RECORD! Peste 300.000 de persoane sunt asteptate la Untold Festival si Electric Castle. Vara asta România se muta la Cluj

Updated on mai 25, 2015 Număr record de bilete vândute la două dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din România. Electric Castle și Untold Festival se vor desfășura în județul Cluj cu casa închisă.

Peste 50.000 de abonamente s-au epuizat cu două luni înainte de evenimente, aşa că organizatorii au suplimentat numărul biletelor, pe ultima sută de metri. În total, peste 300.000 de oameni sunt așteptați la cele două festivaluri.

Prodigy sunt capul de afiş şi una dintre formaţiile care vor veni în Cluj.

I-au făcut pe 20.000 de oameni să-şi cumpere abonament la festivalul Electric Castle. Aşa că, la mai mult de o lună până începe, abonamentele sunt deja epuizate. Organizatorii au mai scos la vânzare câteva mii de bilete pentru o zi, anunta digi24.ro.

Andi Vanca, PR manager Electric Castle: „O să ajungem cel mai probabil la 100.000 de oameni în cele patru zile de festival, dar ce e important e că sunt foarte mulți străini. Aproximativ 15% dintre cei care și-au bilete sunt străini”.

Pe cele opt scene vor fi 230 de artiști. Electric Castle e organizat pe zece hectare lânga Castelul Banffy şi într-un parc de sporturi extreme. Pe lângă Prodigy, fanii abia aşteaptă să îi asculte şi pe Fatboy Slim şi Parov Stelar.

Armin van Buuren, Avicii, David Guetta şi mulţi alţi artişti cunoscuţi o să vină la Cluj-Napoca, la Untold Festival. Inflaţia de muzicieni de top a contat – şi festivalul din capitala Transilvaniei este cu casa închisă, cu două luni înainte de start. Cele 30 de mii de abonamente s-au vândut.

Ștefana Giurgiu, purtător de cuvânt al Untold Festival: „Am scos ediție specială de 1.000 bilete, sunt 129 de lei plus taxe”.

La acestea se adaugă 5.000 de noi abonamente care includ și cazare la prețul de 289 de lei.

Electric Castle e programat între 25 și 28 iunie, iar Untold Festival va lua startul pe 30 iulie și se va încheia pe 2 august.

error: Content is protected !!