Cluj: Noutati despre concertul Julio Iglesias de la Sala Polivalenta. Vezi de unde mai poti cumpara bilete

Updated on mai 12, 2015

Organizatorii concertului Julio Iglesias din 22 mai de la Cluj anunţă că au suplimentat biletele cu încă 180 de bucăţi. Biletele la categoriile VIP, Premium, Categoria III şi IV s-au vândut ca pâinea caldă. După epuizarea a patru categorii de bilete, organizatorii au decis să suplimenteze numărul locurilor pentru concertul lui Julio Iglesias, de la Sala Polivalentă, din 22 mai, de la Cluj.

Astfel s-au pus în vânzare 26 de bilete la VIP şi alte 24 bilete la categoria Premium. Au fost create două noi categorii de bilete VIP şi Premium, amplasate în Loja oficială, acestea asigurând acces la zona de catering. Pentru aceste categorii s-au pus în vânzare 130 de bilete, la preţul de 395 lei (loja VIP) şi 325 lei (Premium).

”Au mai rămas doar 10 zile până la întâlnirea clujenilor cu starul latin Julio Iglesias. Cel mai romantic cântăreţ al tuturor timpurilor mărturiseşte că are mari emoţii şi că abia aşteaptă să se revadă cu publicul din Cluj. De atfel, l-a emoţionat profund vestea că la concertul său din 22 mai, biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor”,  anunţă organizatorii (Art National Media), într-un comunicat.

”Ştiu că în Cluj vor fi în jur de 7.000 de spectatori. Mă bucur foarte mult că ne vom vedea în număr atât de mare şi doresc să mulţumesc fiecăruia în parte pentru că îmi va fi alături în seara de 22 mai, la Cluj”, transmite artistul prin intermediul organizatorilor. Potrivit acestora, seara de 22 mai va fi una specială pentru marele artist – în deschiderea concertului său va cânta fiul lui, Julio Iglesias JR. (sursa: adevarul.ro)

 „În 2007, spre exemplu, îmi amintesc că am stat cam două săptămâni, pentru că am dat cinci concerte. Aveţi o ţară superbă. Mi-a plăcut mult Clujul, mi-au plăcut şi Sibiul şi zona muntoasă din jurul său”, mărturisea artistul organizatorilor concertului de la Cluj.

Ultimele bilete mai pot fi cumpărate de  la standul Ticket Event din Iulius Mall, din reţeaua Eventim la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro. Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, motiv pentru care Guinness World Records l-a desemnat drept  artistul latin cu cele mai mari vânzări de albume din istorie. În cei 47  de ani de carieră, Julio a primit 2600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5000 de concerte în 600 de oraşe din lume şi mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au ascultat performând live. A cântat alături de artişti precum: Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, Plácido Domingo, The Beach Boys.

error: Content is protected !!