„U” Cluj: Vrem un tren pentru finala cu Steaua!

Updated on mai 11, 2015

Suporterii Universității Cluj îi cer primarului Emil Boc să îi ajute în efortul lor de a sprijini echipa de fotbal la finala Cupei României care va avea loc pe 31 mai împotriva echipei FCSB.

„Cluj- Napoca a pierdut finala Cupei României după ce FRF a mutat ultimul act al competiției la București. În aceste condiții, orașul, prin factorii săi de decizie, este obligat să asigure o reprezentare pe măsură în capitala țării pe 31 mai.


Suporterii se mobilizează deja și promit să facă un pod alb-negru spre București în ultima duminică a lunii. Vor merge într-un număr cum nu au fost vreodată pentru ca, după exact 50 ani, să încurajeze echipa orașului într-o finală de cupă.”, au transmis suporterii universității pe siteul numaiu.ro

1

Singurul lucru pe care aceștia îl cer de la municipalitate este să găsească forma prin care, în 31 mai 2015, un tren special să plece spre capitală.

Îl vom umple, vom cumpăra bilete, vom cânta până la București și înapoi, cu condiția ca acel tren să existe. Ce ziceți, domnule primar, găsiți cadrul legal prin care să existe un tren special spre București în 31 mai? Suporterii îl vor plăti din banii lor și Clujul se va muta pentru o zi la București, lângă ”U”!, au mai transmis suporterii universității.

error: Content is protected !!