Primaria cauta voluntari pentru Zilele Clujului. Vezi aici conditiile

Updated on aprilie 29, 2015

Primăria municipiului Cluj-Napoca recrutează voluntari pentru cea de-a V-a ediţie a Zilelor Clujului, ce va avea loc în perioada 22 – 26 mai 2015.

Doritorii trebuie să îndeplinească următorele condiţii:

  • să fii împlinit vârsta de 18 ani

  • să fie entuziaşti și harnici

  • să aibă disponibilitate pe perioada evenimentului

Formularul de înscriere va fi depus la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, Str. Moţilor nr. 7 sau la adresa de mail zileleclujului@gmail.com. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin sau va fi transmisă transmisă online. Perioada de înscriere este 2-30 aprilie 2015!

“Zilele municipiului Cluj-Napoca” au loc anual în ultima săptămână a lunii mai începând cu anul 2011. Această perioadă a fost aleasă în urma unui mini-referendum efectuat în rândul clujenilor.


Timp de o săptămână oraşul este însufleţit de un maraton uriaş de activităţi din sfera culturală, sportivă, educaţională, economică, istorică.

Evenimentul are ca scop are ca scop aducerea unui plus de valoare istoriei si frumuseţii acestui municipiu şi punerea în valoare a uriaşului potenţial cultural al capitalei spirituale a Transilvanie. Pentru clujeni şi turişti deopotrivă reprezintă cea mai bună ocazie de a descoperi frumuseţile ascunse ale oraşului, de a-i găsi comorile şi de a-i savura ineditul.

error: Content is protected !!