Cluj: Picnic in the Park de 1 mai la Iulius Mall

Updated on aprilie 28, 2015

1 Mai Muncitoresc în parc, asta propune Iulius Mall clujenilor de Ziua Internațională a Muncii. Cei interesați sunt așteptați la un picnic unde echipa Jazz in the Park va propune o zi  plina de concerte, mini-reprezentatii de teatru, concursuri, jocuri și diverse activitați in aer liber.

„Ne-am dorit sa cream o varianta in stilul Jazz in the Park pentru clujenii care raman in oraș de 1 mai,
sa-i convingem sa iasa din casa și sa-i implicam in activitați impreuna cu prietenii și familia. Am ales Iulius Parc pentru a obișnui comunitatea sa foloseasca cat mai multe parcuri din oraș”, a declarat Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

Participanții la Picnic in the Park vor avea parte de doua programe muzicale. La pranz, intre orele 14.00 și 16.00, vor concerta trei trupe de tineri de la școala de muzica „The Beat”, elevi cu varste intre 7 și 19 ani. Dupa-masa, de la ora 17:30, canta trupele Basska (Romania) și Shazalakazoo (Serbia), iar inchiderea evenimentului o vor face cei de la Moonlight Breakfast, care au incantat clujenii și la ultima ediție de Jazz in the Park.
Pe langa concertele de la scena, clujenii vor putea participa la mini-reprezentanții de teatru și muzica acustica. Organizatorii pregatesc și o zona de relaxare, precum și o serie de concursuri pentru toate varstele. Participanții vor putea veni cu coșul de picnic de acasa sau iși vor putea cumpara gustari și bauturi din zona amenajata in parc.
error: Content is protected !!