Cluj: Livada Palacsay, camping pentru Untold Festival. Vara asta România se muta la Cluj!

Updated on aprilie 28, 2015 Cluj: Livada Palacsay, camping pentru Untold Festival. Vara asta România se muta la Cluj!

Spectatorii la Untold Festival din tara si strainatate se pot caza intr-un camping special amenajat in Livada Palacsay de lângă Iulius Mall Cluj-Napoca, situată la 20 de minute de Main Stage!

Campingul va fi dotat cu toate facilitățile necesare:

Dușuri, Toalete, Serviciu de pază, Cutii de valori, Food Zone & Bar, Apă curentă, Zonă de reciclare, Stații de încărcare electrcitate, Stație de prim-ajutor, Suport tehnic.

Accesul cu cortul sau cu rulota în zona camping-ului costa 52 lei de persoană, iar parcarea 39 lei de mașină. Costurile includ cele patru zile de festival. Bilete se pot gasi pe eventim.ro.

Deplasarea din zona de camping în zona principală a festivalului va fi asigurată de linii de transport în comun, dedicate festivalierilor, în toate cele 4 zile.

UNTOLD FESTIVAL 2015 va ține 4 zile și se va desfășura pe Cluj Arena, reunind concerte cu artiști internaționali așteptați în România, dar mai ales în inima Transilvaniei. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți în cele 4 zile de festival.

error: Content is protected !!