Al Bano si Ricchi e Poveri concerteaza pe Cluj Arena

Updated on aprilie 24, 2015 Un concert extraordinar va avea loc pe stadionul Cluj Arena în data de 11 iunie, legendele muzicii pop Al Bano și Ricchi e Poveri vor susține un spectacol sub genericul „Una festa italiana”.

Evenimentul va începe de la ora 20.30, iar prețul unui bilet, în funcție de categorie este de: 250 de lei – categoria VIP, 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 60 de lei – categoria a III-a.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Stadionului Cluj Arena, la Agentiile de bilete ale Teatrului National, Operei Nationale, Casei de Cultura a Studentilor si online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

Al Bano este vocea italiană cea mai cunoscută în lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe întreg mapamondul, pentru talentul incredibil şi vocea minunată, dar mai ales pentru că şi-a păstrat autenticitatea şi nu a trădat niciodată valorile de-a lungul carierei sale extraordinare.

1

 

Anul 2015 a fost anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, marele artist cumulând 14 prezente, numărul maxim atins de vreun artist, la cel mai prestigios festival din lume.

Ricchi e Poveri a scris pagini importante în istoria pop a muzicii italiene şi internaţionale. Povestea grupului Ricchi e Poveri, una dintre cele mai versatile, strălucitoare şi iubite formaţii de pe scena europeană, a început la Genova, în 1968.

De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a câştigat un palmares impresionant de premii şi distincţii, a vândut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cântece şi a concertat pe tot mapamondul. Hit-urile lor, precum „Che sarà”, „Sarà perché ti amo”, „Mamma Maria”, „Voulez vous dancer” sunt considerate şi astăzi piese “clasice” ale muzicii uşoare italiene.

error: Content is protected !!