Cluj: S-au amplasat puncte noi de colectare a PET-urilor pentru Scena Verde. In prezent s-a colectat 30% din cantitatea necesara

Updated on aprilie 9, 2015 Proiectul Scena Verde urmărește generarea unui nou spațiu destinat evenimentelor culturale, cu scopul de a degreva zona centrală (Piața Unirii) de o parte dintre evenimentele acestui an, în beneficiul unei zone pericentrale (Cartierul Gheorgheni).

În fapt, acest viitor teatru în aer liber se realizează prin construirea unei scene ce flotează cu ajutorul unui strat de PET-uri, având o suprastructură pavilionară realizată pe principii de arhitectură parametrică, construcție ce va fi dispusă pe Lacul Gheorgheni, în zona Iulius Parc, Cluj-Napoca.

S-au amplasat puncte noi de colectare a PET-urilor. În prezent s-a colectat 30% din cantitatea necesară, haideți să ajutăm PET-urile de la mesele de Sărbători să își găsească drumul spre Scena Verde!

foto: Scena Verde
foto: Scena Verde

Locații:
– Mănăștur, în stația RATUC Minerva (lângă McDonald’s)
– Mănăștur, în stația RATUC lângă Billa;
– Piața Unirii, la sediul SHARE Cluj-Napoca Federation (în curte la Club The One);
– Baba Novac (în dreptul Casei Invatatorului);
– vis-a-vis de BRD pe 21 Decembrie, în curtea În curtea Colegiului Tehnic “Anghel Saligny”. PET-urile se pot pune peste gard direct în țarc.
– în Piața Marasti;
– Mărăști, lângă Kaufland;
– la Iulius Mall.

error: Content is protected !!