Cluj: Stana cu 100 de oi functioneaza intre casele de pe pe strada Viile Nadasel. „Toata ziua se sacrifica miei in acest loc si toate resturile sunt lasate pe acest loc. Vara sunt muste, capuse , paraziti si caini ciobanesti care ii pot ataca pe locuitori”

Updated on aprilie 8, 2015 Bojita Angela a facut o sesizare catre Primaria Cluj prin care reclama faptul ca un cioban creste 100 de oi intre casele de pe strada Viile Nadasel. Toate dejectiile si gunoiul sunt depozitate pe acest loc , vara sunt muste, capuse , paraziti si caini ciobanesti care ii pot ataca pe locuitori

„Stimate D-le Primar ,
In Municipiul Cluj-Napoca , pe strada Viile Nadasel dupa locatia cu nr.33 un cioban certat cu respectarea legii creste o turma de oi aprox.100 in fiecare an asta de vreo 6 ani .

Cetatenii din jurul acestei turme care platesc taxe si impozite locale va roaga respectuos sa interveniti sa sa luati masuri de evacuare a acestei activitati interzise intre case -vile intr-un prosper cartier in plina dezvoltare.

Toate dejectiile si gunoiul sunt depozitate pe acest loc , sunt vara muste , capuse , paraziti,caini ciobanesti care umbla pe strada si ne pot ataca.

De 6 ani am trimis sute de mesaje si nu se ia nici o masura .Si in acest an am scris si nu am primit nici un raspuns.

Toata ziua se sacrifica miei in acest loc si toate resturile sunt lasate pe acest loc. Cetateanul locuieste in apropiere pe strada Piersicului.

Va rog sa-l obligati sa paraseasca locatia si sa mute stana la el acasa. El spune la toti care il intreaba ca are la Primaria Cluj un consilier care ii este ruda si ca il ajuta sa nu se lege nimeni de el.

Nu cred ca asta este rezolvarea din partea D-voastra sa ne ignorati cererea. Asteptam sa luati masurile cat mai repede posibil.
Va multumim anticipat”

error: Content is protected !!