ARMIN VAN BUUREN vine la Cluj, la Untold Festival. Au mai confirmat prezenta fratii Dimitri Vega&Mike Like, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie

Updated on aprilie 7, 2015 Armin Van Buuren vine la Cluj și va cânta în cadrul Untold Festival, care va avea loc la Cluj-Napoca, în luna august acestui an. Organizatorii festivalului au anunțat, marți, că artistul a confirmat prezența, iar concertul său face parte din turneul mondial 2015 Armin Van Bureen.

Organizatorii Untold Festival au mai anunțat că pe lângă Armin Van Bureen au mai confirmat prezența frații Dimitri Vega&Mike Like, care se vor afla penru prima dată în România, precum și alți 10 artiști nume mondial: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

 

Aceștia se alătură celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, dintre care amintim: Avicii, înpremieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC.

“Ne dorim să oferim celor care vor participa la festival o experiență unică și nemaivăzută în România. Armin van Buuren este o legendă a muzicii trance și DJul care a ocupat cel mai mult timp locul nr. 1 în topurile din întreaga lume, iar frații Dimitri Vegas&Like Mike sunt în topul celor mai solicitați artiști de către fanii festivalului nostru.

Ei s-au remarcat datorită show-urilor impresionante din cadrul celor mai mari festivaluri din Europa. Prin urmare, nu putem decât să ne bucurăm că îi vom avea la vară, în Cluj-Napoca, alături de Avicii și David Guetta, reușind astfel să avem la UNTOLD Festival cei mai doriți artiști ai momentului în lume”, menționează Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival, citat de Vocea Transilvaniei.

Selecția noilor artiști a fost realizată având la bază preferințele exprimate de peste 40.000 de persoane care s-au înscris până acum pe www.untoldfestival.com.

DJ-ul și producătorul olandez ARMIN van BUUREN este cunoscut la nivel mondial pentru creațiile sale muzicale care s-au transformat în hit-uri într-un timp foarte scurt (“In and out of love”, “This is what it feels like”, “Waiting for the night”), cât și pentru proiectele sale precum Armada Music sau Armin Only.

Acesta este singurul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ-ul Nr. 1 în lume. Armin van Buuren va aduce pe scena UNTOLD Festival un show de excepție, parte din turneul său mondial din 201

error: Content is protected !!