Cluj: Sunteti invitati la plantare de copaci in Parcul Tulcea din Gheorgheni

Updated on martie 20, 2015 Day 15 este unul dintre proiectele strategice din cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. Conceptul proiectului Day 15 este de a realiza 12 evenimente diferite, câte unul în fiecare lună a anului, în jurul datei de 15, cu scopul de a implica comunitatea clujeană în reactivarea spațiului public.

Ultimul eveniment din seria Day 15 martie se va desfășura sâmbătă, 21.03.2015, când vom avea o zi dedicată plantării unor copaci într-o zonă strategică a orașului, care necesită reanimare.

Plantarea se va realiza în Parcul Tulcea din Gheorgheni – în spate la Iulius Mall. Sperăm ca în câțiva ani, acest parc să ajungă unul dintre cele mai mari parcuri din Cluj-Napoca.

În cadrul acțiunii vom planta peste 200 de copaci, de mai multe feluri. Sunt așteptați peste 200 de clujeni sâmbătă de la ora 10:00.

Nu în ultimul rând, invităm toți clujenii să planteze în luna martie un copac, fie alături de noi, fie în Pădurea Clujenilor din zona Bulevardului Muncii, unde Primăria Cluj-Napoca realizează anual sesiuni intensive de plantări pentru a crea un nou „plămân verde” al Clujului sau pur și simplu într-un loc drag.

error: Content is protected !!