Mars pentru Viata pe strazile din Cluj

Updated on martie 12, 2015

Pe langa marsul propriu zis, care se va desfasura pe 21 martie de la ora 11 in Piata Unirii, la Cluj-Napoca vor avea loc si o serie de marturii ale unor medici, profesori, persoane care au avut de-a face cu ideea de avort.

Anul acesta Marsul pentru Viata se inscrie in lista de activitati/evenimente organizate in cadrul proiectului Cluj-Napoca 2015- European Youth Capital, fiind un eveniment comun al organizatiilor si bisericilor ce fac parte din axa Share Faith a Federatiei Share.

Totodata, Marsul pentru Viata este singurul eveniment comun al tuturor crestinilor din Cluj-Napoca, indiferent de denominatiune.

Saptamana pentru Viata se organizeaza in intervalul 18-25 martie. Va fi o saptamana dedicata informarii si constientizarii publicului larg. (sursa: stirileprotv.ro)

Printre evenimentele Saptamanii pentru Viata se numara:

Conferinta “Avortul. Ce ne spune Biblia?”, care va avea loc pe 18 martie de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Studentilor unde va vorbi Prof. Univ. Dr. Stelian Tofana si Dr. Loredna Lar, iar invitatul special va fi Paula Seling.

Un al doilea eveniemnt este o expozitie foto intitulata: “Un copil e o minune!”, care va avea loc tot pe 18 martie de la ora 18.00 la Casa de Cultura a Studentilor.

error: Content is protected !!