Cluj: Julio Iglesias pregateste o surpriza fanilor la concertul din luna mai

Updated on martie 12, 2015 JULIO IGLESIAS a decis să dezvăluie marele secret din spatele surprizei uriașe, pregatită special doar pentru admiratorii săi din România.

Spectatorii români vor putea asista la o premieră, un moment emoționant și în același timp istoric, căci JULIO IGLESIAS va concerta pe aceeași scenă alături de fiul său, JULIO IGLESIAS JR..

Concertele de la București și Cluj vor fi deschise de artistul care a moștenit talentul muzical al tatălui său. Starul latin a declarat în nenumărate rânduri că este mândru de fiul său, Julio Iglesias Jr..


Asadar, Julio Iglesias și-a respectat promisiunea și va reveni în prezența românilor pentru a le dărui două seri magice, pline de romantism, cu muzica live de cea mai bună calitate, anunta ring.ro. In acompaniamentul band-ului său, Julio Iglesias ne va cuceri din nou cu melodiile preferate, imbinate armonios cu amintiri și mărturisiri surprinzătoare.

Spectatorii fideli s-au obișnuit cu faptul că biletele pentru concertele sale se epuizează cu mult timp înainte de data concertului, de aceea organizatorii le recomandă celor interesați, să își procure biletele in timp util.

Acestea sunt disponibile la Sala Palatului, din rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas și online prin www.eventim.ro. Clienții de la Cluj se mai pot adresa si punctelor de vânzare deschise la Casa de Cultura a Studenților si Ticket Event din Iulius Mall.

Concertul din Cluj va avea loc pe 22 mai la Sala Polivalentă.

error: Content is protected !!