Care Video crezi ca reprezinta mai bine ”Cluj, Capitală Europeană a Tineretului 2015”? „We are the City” sau Sau „Cluj-Napoca, The Heart of Transylvania”.

Updated on martie 9, 2015 Reprezentanții Federației Share, care se ocupă de organizarea evenimentului ”Cluj, Capitală Europeană a Tineretului 2015”, au explicat că nu au avut nicio legătură cu crearea clipului piesei “We Are The City”.

Tudor Ogner, vicepreședinte Tineret Federația Share, a explicat că nicio clipă respectivul ideoclip nu s-a dorit a fi unul oficial.

”A fost o inițiativă a tinerilor. Cristian Daniel (în studioul căruia a fost realizată piesa-n.r.) a venit la noi și ne-a propus să facem un imn, inițiativă îmbrățișată de mai mulți artiști: Incognito, Aminda și Hazard. Au făcut un cântec pe care l-am prezentat la Youth Meeting II, la Casa de Cultură a Studenților.

Nu puteam să prezentăm doar cântecul, așa că a fost făcut un clip doar pentru prezentare, un clip care nu era videoclipul oficial. Nu ne-am ocupat noi de clip.

Dar acum Casa de producție a lansat o provocare pentru realizarea clipului oficial, astfel că oricine se poate înscrie”, a declarat acesta citat de citynews.ro.

Care Video crezi ca reprezinta mai bine ”Cluj, Capitală Europeană a Tineretului 2015”?

„We are the City”:


Sau „Cluj-Napoca, The Heart of Transylvania”:

error: Content is protected !!