CRITICILE clujenilor de pe Facebook au dus la STERGEREA de pe Youtube a Videoclipului ce contine Imnul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret. Cristina Maria: „Oribil, versuri proaste, voce zero, imagini ce nu se potrivesc”

Updated on martie 7, 2015 Federația SHARE, cea care se ocupă de derularea proiectului Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret, a lansat joi seară melodia ‘We are the City !’ care va fi imnul oficial al evenimentelor din acest an.

Imnul  a fost însoțit și de un clip video ce conține versurile piesei, pe fundalul unor filmări de la diferite festivaluri internaționale și evenimente organizate în ultimii ani la Cluj.

Insa criticile clujenilor de pe Facebook au dus la stergerea videoclipului de pe Youtube astfel caorganizatorii au ramas doar cu varianta audio.

 

CRITICILE clujenilor de pe Facebook au dus la STERGEREA de pe Youtube a Videoclipului ce contine Imnul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret. Cristina Maria: „Oribil, versuri proaste, voce zero, imagini ce nu se potrivesc” 1 Angela D Kun Nu. Pe langa faptul ca muzica, vocea, versurile sunt slabe, oare ce anume incercati sa promovati cu “posteriorul” aflat in prim plan la inceputul videoclipului?
CRITICILE clujenilor de pe Facebook au dus la STERGEREA de pe Youtube a Videoclipului ce contine Imnul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret. Cristina Maria: „Oribil, versuri proaste, voce zero, imagini ce nu se potrivesc” 2Ana-Maria Chinan No and no and no. Cine cânta ? Slab de tot plus ca nu asta defineste clujul tinerilor . Dezamagire totala …. Tomorrow land ?! Sper sa nu rămână asta
CRITICILE clujenilor de pe Facebook au dus la STERGEREA de pe Youtube a Videoclipului ce contine Imnul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret. Cristina Maria: „Oribil, versuri proaste, voce zero, imagini ce nu se potrivesc” 3Chiorean Alexandra atat sound-ul cat si vocea sunt nereusite,grosiere.Imaginile sunt preluate de la Tomorrowland,ceea ce e departe de realizare pt. un oras precum Cluj-Napoca si nu consider ca ne reprezinta.Au fost omise atractii majore ,punandu-se in evidenta doar imaginea de “party” a orasului.A big “NO” from me.
CRITICILE clujenilor de pe Facebook au dus la STERGEREA de pe Youtube a Videoclipului ce contine Imnul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret. Cristina Maria: „Oribil, versuri proaste, voce zero, imagini ce nu se potrivesc” 4Raoul Romania Clujul o fi vreo suburbie din SAN FRANCISCO , sau LA? Sau a fost colonizat de englezi și nu știm?..:.imnul orașului din inima Transilvaniei, în limba engleză nu va trece rampa !
CRITICILE clujenilor de pe Facebook au dus la STERGEREA de pe Youtube a Videoclipului ce contine Imnul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret. Cristina Maria: „Oribil, versuri proaste, voce zero, imagini ce nu se potrivesc” 5Cristina Maria Nuuuuu !! Oribil,versuri proaste,voce zero,imagini ce nu se potrivesc.
CRITICILE clujenilor de pe Facebook au dus la STERGEREA de pe Youtube a Videoclipului ce contine Imnul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret. Cristina Maria: „Oribil, versuri proaste, voce zero, imagini ce nu se potrivesc” 6Gaby Mocanescu e o gluma proasta? atat merita Clujul?
CRITICILE clujenilor de pe Facebook au dus la STERGEREA de pe Youtube a Videoclipului ce contine Imnul Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană de Tineret. Cristina Maria: „Oribil, versuri proaste, voce zero, imagini ce nu se potrivesc” 7Designby Mihaela In ce priveste videoclipul, cred ca sunt prea multe imagini din timpul concertelor, puteau fi incluse si teatrul, muzee. Ca sa aratam ca tineretul clujean este si educat, nu numai zurbagiu. In schimb, vocea nu-mi place deloc. Interpretare slaba, gatuita pe alocuri.

Asculta Imnul aici:

error: Content is protected !!