Cluj: Cum va arata teatrul plutitor de pe lacul din Gheorgheni. Va fi sustinut de 200.000 de PET-uri

Updated on februarie 4, 2015

Cluj Napoca va beneficia în viitorul apropiat de un teatru în aer liber, amenajat pe lacul de lângă complexul comercial Iulius Mall. Teatrul este amenajat în cadrul proiectului Scena Verde și va fi susținut de peste 200.000 de PET-uri.

„Ne face plăcere să vă anunţăm că a fost finalizată cu succes cea de-a treia etapă a proiectului Scena Verde. Aceasta a constat în realizarea unui workshop coordonat de Andrei Nejur şi care a avut drept temă selectarea şi dezvoltarea soluţiei finale cu privire la scena flotantă şi suprastructura pavilionară parametrică a viitorului teatru în aer liber al Clujului”, au anunţat reprezentanţii organizatorilor, Societatea Culturală Filarmonia şi Asociaţia Studenţilor Arhitecţi Cluj, citați de citynews.ro

111

Proiectul SCENA VERDE vine în întâmpinarea unui mai vechi deziderat al municipalității clujene de a înființa un teatru în aer liber și de asemenea, susține eforturile depuse de Pimăria Cluj pentru degrevarea pieței centrale, un spațiu sufocat de evenimente culturale în sesonul estival și de stimulare a dezvoltării culturale în zonele pericentrale, oferind o soluție concretă în acest sens.

error: Content is protected !!