Romania FRUMOASA. Strada Eroilor din Cluj, Strada Republicii din Brasov, Piata Mare din Sibiu, Cetatea Carolina din Alba Iulia. Care „aranjament” de Craciun iti place?

Updated on decembrie 10, 2014 Orasele din Romania s-au pregatit cum se cuvine. Va prezentam cateva imagini cu cele mai frumoase impodobiri de Craciun.

In Piața Unirii din Cluj a fost amplasată o cortină luminoasă cu înălţimea de 20 metri şi lăţimea de 40 de metri. Cortina a costat circa 37.000 de euro și cuprinde peste 200 de ghirlande de lumini. Oraşul este iluminat în culorile alb-albastru de aceste sărbători, 30% dintre figurinele și ornamentele luminoase fiind noi.

Strada Republicii din Brasov este acoperită cu un plafon luminos de 500 de m lungime şi 10 metri lăţime, iar la intrarea dinspre Modarom au fost amplasaţi doi îngeraşi din leduri. In Piata Sfatului a fost amplasat un brad de 25 metri  care a fost acoperita cu instalatie luminoasa lunga de 900 metri, cu 18.000 de becuri şi flashuri. Pe vârful crengilor a fost montată o spirală de 1.200 de metri de ţurţuri cu leduri, cu aproximativ 70.000 de luminiţe, precum şi şiruri de globuri roşii şi argintii şi beteală argintie.

Sibiul a fost inclus pe o listă a orașelor cu cele mai frumoase piețe de Crăciun din lume de cotidianul spaniol El Mundo. O atracție de mare succes, Atelierul lui Moș Crăciun, a fost vizitat anul trecut de peste 3000 de copii. Anul acesta este pregătit pentru a găzdui și mai mulți copii, care vor putea alege să devină mici brutari, să își prepare singuri biscuiții de Crăciun, să își creeze proprile podoabe pentru decorarea bradului în stil “Pixel Art” sau să învețe tehnica prin care se fac lumânari.

error: Content is protected !!