Perchezitii DNA la Primaria Craiova. Crezi ca mai este suparata primarita pe Ardeal ca nu voteaza ca oltenii politicieni de speta ei?

Updated on noiembrie 27, 2014

Procurorii DNA fac, joi, şase percheziţii în Craiova, la Primăria municipiului, la sediile mai multor firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de fapte de corupţie privind obţinerea de fonduri europene, în perioada 2013-2014.

olguta

Percheziţiile sunt făcute de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Craiova, într-un dosar ce vizează “suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi infracţiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, ce ar fi fost comise în perioada 2013 – 2014”, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

“În cursul zilei de 27 noiembrie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în şase locaţii situate în municipiul Craiova, din care una este o instituţie publică, iar restul sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice”, a precizat sursa citată.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX că instituţia publică unde sunt făcute percheziţii este Primăria Craiova.

Olguta Vasilescu s-a aratat foarte deranjata ca ardelenii nu voteaza ca oltenii.

”Noi suntem foarte supăraţi pe Ardeal că de fiecare dată noi câştigăm şi Ardealul pierde. Cred că ar trebui să se întâmple ceva bun şi acolo. Nu se pune problema de sancţiuni. Domnul Rus nu este deloc un bun organizator. Poate să fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid”, a spus Olguţa Vasilescu la intrarea în sediul PSD.

”Cred că asta e problema lor, slaba organizare. Nu e important să ai preşedinte sau vicepreşedinte organizatoric ministru sau nu ştiu ce altă funcţie, trebuie să fie persoane care să ştie cum se face munca organizatorică. Am mai propus şi la Orăştie şi în alte locuri să fim atenţi la Ardeal, nu pentru că nu ar vrea rezultate, ci pentru că nu ştiu cum se obţin aceste rezultate”, a explicat vicepreşedinta PSD de ce Victor Ponta a pierdut alegerile în această regiunie istorică. Ea a dat exemplul Olteniei, care s-a clasat mereu printre regiunile fruntaşe la orice tip de alegeri.

error: Content is protected !!