Cluj: 1 Decembrie cu Parada Militara si Foc de artificii. Vezi aici programul

Updated on noiembrie 30, 2014 Autoritatile din Cluj au pregatitimai multe evenimente dedicate zilei de 1 Decembrie, printre care parada militara, focuri de artificii, retragere cu torte. Traficul auto va fi restrictionat luni dar si duminica deoarece vor avea loc repetitii.

vfvf

„Aproximativ 580 de efective din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Inspectoratului de Poliţie Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, Serviciului Român de Informaţii Cluj, din Crucea Roşie Română şi Poliţia Locală Cluj-Napoca, cu aproximativ 40 de mijloace tehnice vor participa la parada organizată la Cluj-Napoca pentru a marca Ziua Naţională a României. Efectivele din instituţiile participante la parada organizată cu prilejul Zilei Naţionale a României, vor efectua duminică, 30 noiembrie, între orele 15:30-16:30, un antrenament în Piaţa Avram Iancu. Organizatorii evenimentului solicită înţelegere participanţilor la trafic şi cetăţenilor din  Cluj – Napoca pentru eventualele neplăceri cauzate de restricţionarea circulaţiei pe timpul desfăşurării evenimentelor”, se arata intr-un comunicat de presa.
Programul manifestărilor – luni, 1 Decembrie 2014

  • ora9.30-Te-Deum în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca
  • ora 10.00 – Ceremonia de depunere de coroane si jerbe de flori la statuia lui Avram Iancu din Piaţa Avram Iancu
  • ora 11.00 – Parada terhicii militare
  • ora 17-30 – „Copiii sărbatoresc Marea Unire” -spectacol dedicat Zilei Naţionale a României (Opera Naţională Romană Cluj-Napoca)
  • ora19.00- Aprinderea Iluminatului Festiv si concert Smiley
  • ora 19.50 – Retragerea cu torţe pe traseul P-ţa Lucian Blaga-str. Napoca-B-dul Eroilor-P-ţa Avram Iancu
  • ora 20.00 – Spectacol de artificii – P-ţa Avram Iancu
error: Content is protected !!