Studenti si cercetatori, sunteti pregatiti pentru 3 Day Startup Cluj-Napoca?

Updated on octombrie 16, 2014

Ești student sau cercetător și te interesează antreprenoriatul? În weekend-ul 14-16 noiembrie, la Complexul Studențesc Observator, ai șansa să întâlnești zeci de alți tineri curioși și dinamici din toate universitățile clujene, plus mentori de excepție și, cine știe, poate veți porni ceva împreună!Participarea este GRATUITĂ, dar locurile sunt limitate, deci înscrie-te ACUM la cluj.3daystartup.org/apply/!

3-day

În cifre absolute, experiența 3 Day Startup înseamnă: 49 milioane de dolari atrase în investiții în ultimii 5 ani, pentru 79 de startupuri de pe 5 continente. La asta se adaugă organizarea 3DS în premieră, în Europa Centrală și de Est, de către Research for Industry, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Scopul 3 Day Startup este să adune cele mai dinamice minți antreprenoriale din comunitatea academică a orașului. Dintre cei care vor aplica, doar 45 de tineri vor fi selectați și își vor prezenta ideile, vor forma echipe, vor valida strategiile și vor prezenta pitch-ul în fața unor investitori. Competiția este mare, dar experții naționali și internaționali te vor ajuta pas cu pas!

Fie că ai pregătire în științe, inginerie, design, management sau drept, te poți înscrie până pe 28 octombrie. Ca să afli mai multe despre 3 Day Startup Cluj-Napoca, vino la sesiunea de informare din 17 octombrie, ora 9, Rectorat UTCN, Str. Memorandumului nr. 28, Camera P23, și pe pagina pe Facebook: -https://www.facebook.com/3DayStartupClujNapoca.

Mai există două aspecte esențiale:
Mâncarea și băutura sunt din partea casei;
Mentorii și paneliștii sunt recunoscuți și au o tonă de experiență pe care sunt dispuși să o împartă cu tine. Printre ei: Peter Barta, CEO Fundația Post Privatizare; Cristi Dascălu, cofondator & Entrepreneur at Cluj Hub; Adrian Gheară, Tech Startups Advisor & Investor, cofondator Neobyte Solutions; Andrei Pitiș, președinte ANIS & cofondator TechAngels; Andrei Roth, GM Recognos Romania, Owner Gecko Strategic Services; Mircea Vădan, cofondator ZenQ.co.

error: Content is protected !!