Cluj: Electric Castle candideaza la titlul de cel mai bun festival de muzica din Europa. Cum il poti vota

Updated on octombrie 7, 2014

Pentru a doua oară la rând, festivalul de muzică electronică de la Bonţida a fost nominalizat la European Festival Awards. Voturile pentru Electric Castle pot fi trimise între 6 şi 17 octombrie.

electric-castle

Chiar dacă există doar de doi ani, Electric Castle a atras din plin atenţia Europei muzicale. Astfel, cei 79.000 de spectatori care au venit, în luna iunie, la festivalul organizat la castelul de la Bonţida au fost decisivi în nominalizarea, pentru a doua oară la rând, la European Festival Awards, categoria cel mai bun festival de mărime medie.

„Câștigătorul urmând a fi desemnat în proporție de 75% prin votul publicului, iar un juriu format din reprezentanți ai industriei muzicale va întregi punctajul final. Fanii Electric Castle își pot vota favoritul pe site-ul oficial (https://www.surveymonkey.com/s/ZGVMCBP), în perioada 6-17 octombrie 2014. Lista scurtă a primilor zece finaliști ai fiecărei categorii va fi făcută publică pe 4 noiembrie, iar câștigătorii vor fi anunțati în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor ce va avea loc în 14 ianuarie, la Groningen, Olanda. Sistemul de vot este deosebit de ofertant, participanții putând câștiga bilete VIP la festivalurile care vor fi desemnate câștigătoare”, au anunţat reprezentanţii organizatorilor evenimentului din judeţul Cluj. (sursa: citynews.ro)

Aceştia au anunţat pentru anul 2015 şase scene la Bonţida şi peste 150 de artişti pentru ediţia a III-a a Electric Castle, care va avea loc în perioada 25-28 iunie.

error: Content is protected !!