Cluj: Joi se intrerupe gazul pe mai multe strazi din oras

Updated on octombrie 1, 2014

Reprezentanţii E.ON Gaz Distribuţie au anunţat sistarea serviciul de distribuţie a gazelor naturale pe parcursul zilei de joi, pe mai multe străzi aflate în centrul oraşului, din cauza finalizării lucrărilor de cuplare a unor noi conducte la sistemul de distribuţie.

gaz

Astfel, joi, 2 octombrie, cu începere de la ora 09:00, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe strada Moţilor, zona cuprinsă între intersecţia cu strada Emil Isac şi strada Mărginaşă, respectiv pe străzile Memorandumului (nr. impare), Vasile Alecsandri, Gheorghe Şincai şi Piezişă.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor se va efectua treptat, după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

“Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, au precizat reprezentanţii E.ON. (sursa: ziuadecj.ro)

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la 0800.800.928 sau la 0265.200.928.

error: Content is protected !!