Cluj, „santierul comoara”. Patru strazi din centrul orasului vor intra in reparatii capitale

Updated on septembrie 25, 2014 Curtea de Apel a dat câştig de cauză primăriei clujene în procesul cu CNSC, iar din această toamnă patru străzi situate în centrul oraşului vor fi modernizate.

333

“Cluj-Napoca-Oraşul Comoară” este un proiect finanţat aproape în totalitate de către Uniunea Europeană şi înseamnă modernizarea completă a străzilor Moţilor, Memorandumului, Avram Iancu şi I.C. Brătianu. Ele ar urma să intre în reparaţii chiar din această toamnă, potrivit primarului Emil Boc, astfel că locuitorii capitalei Transilvaniei vor fi nevoiţi să suporte un nou val de lucrări în oraş, după cele care au avut loc în această vară.

„Vreau să vă anunţ că ieri Curtea de Apel Cluj a dat câştig de cauză Primăriei în disputa cu CNSC, astfel că firma Viarom este câştigătoarea licitaţiei şi vom încheia contractul. Vom începe lucrările poate chiar din această toamnă. Astfel, s-a demonstrat că a fost bună decizia de a ataca în instanţă hotărârea CNSC. Sentinţa este definitivă”, a declarat primarul Clujului. Rezultatul licitaţiei a fost, iniţial, contestat de către firma Diferit, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) i-a dat dreptate, însă Primăria a atacat în instanţă această decizie, iar Curtea de Apel a dat câştig de cauză municipalităţii. (sursa: citynews.ro)

Contractul de modernizare a străzilor din centrul oraşului are o valoare de 32 de milioane de lei cu TVA.

error: Content is protected !!