Cluj: A inceput Septemberfest, cel mai mare festival al berii din Transilvania

Updated on septembrie 20, 2014 Cel mai mare festival al berii din Transilvania a dat ieri startul la distracţie. Timp de 10 zile,  pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca vor avea loc concerte, târguri meşteşugăreşti, expoziţii de fotografie, show-uri gastronomice, concursuri pentru toate vârstele şi aici va fi amanajt un parc de distracţii.

222

„Berea va curge din belşug şi cum nu există sărbătoare fără muzică şi voie bună, încingem atmosfera cu ritmuri de petrecere aparţinând câtorva trupe româneşti şi internaţionale care vor electriza scena Septemberfest: VERDE, Incognito, David and the SixMartini Band, Magda Puşkaş, Trupa 21, Trupa Coco, Rock Academy,  Şcoala de muzică The Beat si Trupa Muzicanţii, dar si tinerele talente Patricia Niri, Radu Bor, Patricia Marginean, Raluca Bilatiu, Bogdan Timoc, Andrei Galis, Ioana Moldovan, Simina Popandron si trupa Logout”, susţin organizatorii.

Timp de 10 zile, clujenii vor bucura de posibilitatea de a savura bere de calitate, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, cu taurul mecanic sau alergand cu coarda elastică, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri. (sursa: adevarul.ro)

Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

În premieră la Septemberfest, amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera şi va ţine publicul în priză cu super concursuri: Concurs de cultură generală, Concurs de creaţie “ Compune pentru prieteni “, Concurs de viteză şi îndemânare, Concurs de băut bere, Concurs pentru familii şi multe alte surprize. Toate concursurile sunt facute cu prietenii şi pentru prieteni. În zilele săptămânii, interesul publicului va fi menţinut şi prin organizarea unor petreceri tematice cum ar fi: “Rock Night”, “Seara presei”, “Petrecerea chelneriţelor“ sau “Balul Burlacilor”.

error: Content is protected !!