Cluj: Alearga la Crosul Companiilor !

Updated on septembrie 16, 2014

În luna septembrie se dă startul la Crosul Companiilor, organizat de Runners Club în 4 oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Mureş, Oradea şi Braşov.

crosul-companiilor

 În Cluj-Napoca, angajaţii aleargă din nou la Crosul Companiilor, dumincă, 21 septembrie 2014.

Aflat la cea de-a 4-a ediţie, Crosul Companiilor 2014 este o competiţie cu specific organizaţional, dedicată exclusiv angajaţilor. Startul se va da la orele 10:00 în Piaţa Unirii. Alergătorii, înscrişi la probele individual sau pe echipe, vor urma traseul Piaţa Unirii (Sud) – Str. Eroilor  – Str. Baba Novac – Str. Iuliu Maniu – Piaţa Unirii (est ) – Piaţa Unirii (Sud) – Str. Napoca – Piaţa Unirii. Traseul se va parcurge de 3 ori, iar distanţa totală masoară 5 km.

 Alergarea va fi punctul maxim de interes pentru participanţi, dar pe lângă competiţia în sine, momentele de socializare între angajaţii diferitelor companii îşi au rostul lor în crearea de legături şi punţi de comunicare.

Prin acest eveniment promovăm alergarea şi valorile sportului în rândul angajaţilor companiilor, considerând  practicarea alergării ca una dintre cele mai sănătoase şi mai accesibile alternative pentru a echilibra stilul de viaţă sedentar al  muncii la birou. În acelaşi timp, Crosul Companiilor este un spectacol al alergării care oferă participanţilor o inedită experienţă de socializare şi sportivă.”, dl. Horaţiu Morar, fondator al Asociaţiei Runners Club, organizator.

 Pentru ca toată lumea să se simtă bine, o serie de surprize vor contribui la transformarea evenimentului sportiv într-un veritabil show. Reprizele muzicale oferite de Bigtime Production si Școala de muzică „The Beat, dar si concertul susţinut de VERDE, vor îmbogăţi şi electriza atmosfera.

Toţi cei înscrişi la Cros primesc automat dreptul de a participa gratuit la Tombola „ Alerg de placere”, la care sponsorii şi organizatorii au pregătit frumoase premii-surpriză, deci şi mai multe premii!

error: Content is protected !!