Razboi. CTP Cluj ameninta cu legea aplicatia BocterApp care te avertizeaza unde sint controlorii. Brasovul a rezolvat problema intr-un mod elegant

Updated on septembrie 15, 2014 Echipa de tineri IT-işti din Cluj care dezvoltă aplicaţia BocterApp, menită să avertizeze călătorii de pe transportul în comun unde se află controlorii, ar putea să se confrunte cu probleme de ordin legal. Compania de Transport Public a “întreprins măsuri legale” în acest sens, dar tinerii spun că nu se lasă.

Vestea că o astfel de aplicaţie urmează să fie lansată a stârnit imediat reacţii, chiar dacă la acea dată era puţin mai mult decât o idee.

Contactat de Vocea Transilvaniei, Liviu Neag, directorul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, a confirmat că au fost făcute anumite proceduri, însă nu a dat, deocamdată, mai multe detalii.

„Am făcut proceduri, vom anunţa după ce vom primi un răspuns”, a precizat Neag.

De asemenea, directorul CTP Cluj-Napoca a declarat pentru Vocea Transilvaniei că, în această perioadă, a fost suplimentat numărul de controlori şi se fac controale mixte cu Poliţia.

Brasovul a rezolvat problema controlorilor intr-un mod simplu: i-a imbracat in uniforme albastre.

2222
Controlori RAT Brasov

Se pare ca cei din Brasov merg mai mult pe preventie decat pe urmaritul celor care nu-si iau bilet. Se pare ca nu merita sa cheltui bani cu politisti si controlori, etse mai eficient sa apelezi la bunavointa cetatenilor.

Ce culoare ai vrea sa aiba uniformele controlorilor din Cluj? 🙂

error: Content is protected !!