Clujul pistolarilor: un ”smecher” din Neamt a amenintat cu arma mai multi tineri in centrul orasului

Updated on septembrie 14, 2014 Un tânăr de 22 de ani este cercetat de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”ameninţare”, după ce ar fi îndreptat către un grup de tineri un pistol.

Scandalul a avut loc vineri seara, la intersecția străzilor George Barițiu și Regele Ferdinand. Polițiștii spun că ”pistolarul” este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ. Asupra sa a fost găsit un pistol neletal de autoapărare cu bile de cauciuc, pentru care poseda permis de port armă.

444

Conform primelor verificări, tânărul, aflat în interiorul autoturismului său, ar fi îndreptat arma către un grup de tineri cu care ar fi avut diverse neînţelegeri.

Scandalagiul a fost condus la sediul Poliţiei, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”ameninţare”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor. (sursa: citynews.ro)

Cu câteva zile înainte, un incident asemănător a avut loc într-un bar de pe strada Piezișă, atunci fiind reținuți doi tineri care au amenințat cu două pistoale (unul fiind o brichetă) mai mulți clienți.

error: Content is protected !!