Cluj: Mergi la Septemberfest de la Sala Sporturilor?

Updated on septembrie 2, 2014 Timp de două weekenduri consecutive, clujenii sunt aşteptaţi pe platoul Sălii Sporturilor la bere, muzică şi distracţie cu ocazia unei noi ediţii a Septemberfest.

Festivalul a ajuns la a 16-a ediţie, iar în acest an organizatorii au programat evenimente pe durata a 10 zile. Septemberfest va avea loc între 19 şi 28 septembrie pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

mocc

„Clujenii se vor bucura de posibilitatea de a savura bere de calitate, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, cu taurul mecanic sau alergand cu coarda elastică, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri.

Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania. Muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Cele mai efervescente  trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale. (sursa: citynews.ro)

Vor concerta la Septemberfest VERDE, Incognito, David and the SixMartini Band, Magda Pușkaș, Trupa 21, Trupa Coco, Academia Rock,  Școala de muzică The Beat si Trupa Nota. Scena principală va fi găzduită de un cort de minim 600 mp amenajat şi decorat special pentru această sărbătoare”, au anunţat organizatorii.

Intrarea este liberă, iar publicul va fi provocat şi la câteva concursuri pe durata celor 10 zile de festival.

error: Content is protected !!