Cluj: Un actor din ”Game of Thrones” si unul din ”Stapanul Inelelor” joaca intr-un film turnat la Salina Turda. Despre cine este vorba

Updated on august 29, 2014

Filmul american “Nameless” (“Fără nume”), regizat de Bryan Thurman şi Luis Esteban, este turnat în aceste zile la Salina Turda, în mina Rudolf, la o adâncime de 120 de metri.

film-salina

Filmările la acest thriller psihologic care va apărea în cinematografe în 2015 au început în 11 august la Sighişoara şi vor continua la Braşov şi Bucureşti, informează Mediafax.

Potrivit lui Bogdan Moncea, producător delegat al filmului din partea Castle Film România, în Salina Turda se filmează mai multe scene în mina Rudolf, la o adâncime de 120 de metri, în care, într-un carnaval, joacă peste 130 de figuranţi, în roluri de acrobaţi şi cântăreţi.

“Regizorul şi scenaristul Bryan Thurman a scris aceste secvenţe special pentru Salina Turda, a ales locaţia în urmă cu un an”, a spus Moncea, citat de Mediafax.

La rândul său, Blaine Courrier, producătorul american al filmului, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că pelicula va intra într-un circuit al festivalurilor după care va fi proiectat în cinematografele din SUA.

“Am ales o locaţie spectaculoasă pentru film, este o ocazie incredibilă să filmăm la Salina Turda. Este primul film artistic care se toarnă în Salina Turda şi ne bucurăm să putem să o împărtăşim lumii”, a subliniat Courrier, care a evitat să spună care este bugetul filmului.

Filmul are doi regizori, Bryan Thurman şi Luis Esteban, primul fiind şi scenaristul peliculei. (sursa: citynews.ro)

Rolul principal îi aparţine actorului britanic David Frampton, care a jucat în filmul “Ultimele zile ale iernii”, lansat în acest an, iar din distribuţie mai fac parte Aida Folch, Conan Stevens, care a mai jucat în serialele “Urzeala tronurilor”, “Spartacus” şi în filmul “Hobbit-ul” şi care joacă în “Nameless” rolul unui luptător dac, şi John Rhys Davis, care a jucat în pelicule precum “Indiana Jones” şi “Stăpânul inelelor”.

gregori-clagane

Conan Stevens

slioders-dude

John Rhys Davis

error: Content is protected !!