Două TIR-uri s-au lovit pe Autostrada A3, pe sensul de Cluj-Turda. Un tânăr de 22 de ani a fost rănit

Updated on octombrie 24, 2024 Două TIR-uri s-au lovit pe Autostrada A3, pe sensul de Cluj-Turda. Un tânăr de 22 de ani a fost rănit 1

Un grav accident de circulație a avut loc, joi dimineața, pe A3. Au fost implicate două TIR-uri. Un bărbat în vârstă de 22 de ani, conștient și cooperant, a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident rutier produs pe A3, sensul de mers Cluj-Napoca – Turda. Imediat s-au deplasat la fața locului echipajele de la Garda de Intervenție Gilău, dar și o autospecială de la Detașamentul Turda.

Forțele noastre au găsit la fața locului două autotrenuri avariate, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Un bărbat de 22 de ani, conștient și cooperant, a primit îngrijiri medicale, fiind ulterior transportat la spital”, a comunicat ISU Cluj, conform cluj24.ro.

Două TIR-uri s-au lovit pe Autostrada A3, pe sensul de Cluj-Turda. Un tânăr de 22 de ani a fost rănit 2 Două TIR-uri s-au lovit pe Autostrada A3, pe sensul de Cluj-Turda. Un tânăr de 22 de ani a fost rănit 3

Accident în această dimineață în Florești Cluj, pe strada Plopilor
Un accident a avut loc în această dimineață pe strada Plopilor din comuna Florești, unde două autoturisme s-au tamponat. Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit de urgență la fața locului. Din fericire, în urma coliziunii au rezultat doar pagube materiale, fără a exista victime.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Plopilor din comuna Florești. Mai exact, a fost vorba despre o tamponare între două autoturisme, rezultând numai pagube materiale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj, conform stiridecluj.ro.

Advertisements
error: Content is protected !!