Gigi Becali l-a sunat pe patronul lui CFR Cluj: „Tati, iartă-mă, am greșit!”

Updated on octombrie 22, 2024 Gigi Becali l-a sunat pe patronul lui CFR Cluj: „Tati, iartă-mă, am greșit!” 1

Gigi Becali a dezvăluit că l-a sunat pe Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, după ce s-au contrat din cauza unui scandal izbucnit la echipa ardeleană între antrenorul Dan Petrescu și atacantul Louis Munteanu.

Nu… Nu… Nu e cel mai tare campionat ăsta. Dar nu mai vreau să comentez, că după aia se supără lumea. Eu l-am sunat ieri pe Neluțu Varga și mi-am cerut iertare. «Băi, Neluțule, ai dreptate, așa este…».
Pentru ce să mă bag eu să fac analiză, că nu-i frumos. Dacă oamenilor nu le convine, ce să fac? Eu am zis de Louis Munteanu… Nu am atacat cu nimic CFR-ul. Eu am zis că ăla e un copil și mi-a scăpat… Dar ce să fac dacă se supără lumea?

Campionatul este… Bine, hai să-ți spun atunci… Campionatul este foarte tare anul acesta, va fi bătaie mare pentru locul 2 (râde). Campionatul va fi foarte puternic, pentru locul 2 se vor bate mulți de tot”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

„De ce se supără lumea? Că s-a supărat Varga?”, continuă moderatorul, făcând referire la răspunsul dur oferit de Neluțu Varga lui Gigi Becali după ce patronul FCSB i-a luat apărarea lui Louis Munteanu în scandalul cu Dan Petrescu.

L-am sunat pe Varga… Dacă omul are dreptate și am greșit… I-am zis «Băi, tati, iartă-mă, am greșit!» / «Bine, tati. Să fii sănătos». El îmi zice mie tot timpul «tati». Dacă are omul dreptate, ce să spun, că nu are?

Dcaă omul e atât de cuminte, își vede întotdeauna de treaba lui, eu pentru ce să nu-mi văd de treaba mea? Are dreptate, dacă nu vrea să vorbesc despre clubul lui. Zice «să-și vadă de echipa lui, să nu mai zică de noi»”, a dezvăluit Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA cum a rezolvat diferendul verbal cu Neluțu Varga.

Cristi Balaj: “Dan Petrescu a comandat schimbarea lui Louis Munteanu încă din minutul 80”
Un moment neplăcut l-a avut protagonist pe Louis Munteanu, atacantul care a început meciul pe banca de rezerve, întrucât venea după două meciuri extrem de solicitante din punct de vedere fizic la naționala U21.

Louis Munteanu a intrat pe teren la pauză, în locul lui Michael, iar în minutul 75 a primit cartonașul galben pentru proteste. A continuat să fie nervos, iar Dan Petrescu l-a schimbat în minutul 90+4, cu Artean.

Vizibil nemulțumit, Munteanu nu a dat mâna cu nimeni și nici nu l-a privit în ochi pe Dan Petrescu.
Președintele grupării din Gruia, Cristi Balaj, a dezvăluit că Dan Petrescu ar fi dorit să facă schimbarea chiar mai devreme.

După meci spuneam că prea multe nu sunt de zis, pentru că trebuia să mă interesez, trebuia să am o discuție cu antrenorul, trebuia să am o discuție cu colegii mei, chiar și cu jucătorul cu care încă nu am discutat.

Am descoperit că Dan Petrescu a vrut să-l înlocuiască încă din minutul 80, pentru că a observat că Louis Munteanu are probleme în deplasarea pe care o efectua, i s-a părut că are probleme la un picior și atunci a intenționat. Chiar vorbea cu Panin despre acest subiect, să schimbe jucătorul, dar a amânat.

Dan Petrescu a comandat schimbarea cu aproximativ 5 minute înainte de a se efectua, dar motivul pentru care s-a făcut mai târziu este că tabelele pentru înlocuiri au fost duse în vestiar. Nu mai erau la îndemână.

Dan Petrescu a vrut să facă schimbarea încă din minutul 80, pentru că l-a văzut că șchioapătă, după care a întârziat, pentru că nu a fost convins. S-a convins 5 minute mai târziu, i-a spus lui Panin să facă înlocuirea, doar că nu a avut tabela la îndemână și jucătorul nu știa acest lucru”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik, conform Digi Sport.

Advertisements
error: Content is protected !!