Cei trei copii ai milionarului clujean Adrian Marțian au fost găsiți în Serbia, împreună cu tatăl lor

Updated on octombrie 17, 2024 Cei trei copii ai milionarului clujean Adrian Marțian au fost găsiți în Serbia, împreună cu tatăl lor 1

Cei trei copii din Hunedoara, dispăruți luni în timp ce se aflau sub supravegherea bonei, au fost găsiți pe teritoriul Serbiei. Se pare că cele două fetițe și fratele lor se aflau împreună cu tatăl lor, milionarul Adrian Marțian, într-o mașină cu numere de Cluj, iar în prezent sunt în custodia autorităților sârbe, informează Antena3.ro.

„Poliția Română este în măsură să informeze opinia publică privind finalizarea operațiunilor de localizare și depistare a cetățeanului român (Marțian Adrian) și a celor trei minori (Marțian Rania Adriana, Marțian Antonio Adrian și Marțian Raisa Antonia), în Serbia, pe baza cooperării polițienești internaționale.

Cele patru persoane se află în custodia autorităților polițienești din Serbia, localitatea Nis.

Pe baza precizărilor făcute de către ministrul sârb de interne, ministrului român al afacerilor interne, în cadrul convorbirii telefonice avute astăzi 17.10.2024, inițiate de partea română, menționăm faptul că, la acest moment, cei trei minori sunt în afara oricărui pericol.

Poliția Română continuă activitățile specifice, în cadrul dosarului penal, sub coordonarea procurorului de caz.

Mulțumim publicului și reprezentanților mass-media, pentru sprijin.

De asemenea, mulțumim Poliției din Serbia și tuturor partenerilor interni și externi, pentru excelenta cooperare, în gestionarea acestui caz”.

Cei trei fraţi din satul Sântandrei, două fetiţe şi un băieţel, cu vârstele de 7, 9 şi 11 ani, au fost daţi dispăruţi luni după-amiază, după ce tatăl lor a fost anunţat de bona minorilor că aceştia sunt de negăsit. Poliţiştii au început operaţiunile de căutare, fiind emise şi mai multe mesaje RO-ALERT.

Duminică, minorii au fost văzuți într-o benzinărie, alături de un bărbat, într-un Mercedes alb cu numere de Cluj, iar mașina ar fi fost a tatălui lor, Adrian Marțian, potrivit unor surse.

Luni, aceeași mașină a fost văzută din nou, era condusă de un alt bărbat, dar copiii nu mai erau în autoturism. Primul bărbat cu care au fost văzuți copiii a fost localizat în apropiere de Porțile de Fier, la Dunăre, scrie libertatea.ro.

Potrivit unor surse, miercuri seară, Marțian l-a sunat pe procurorul de caz și i-a spus că are promisiunea că o să fie contactat în cursul nopții și că va lua copiii noaptea, apoi va pleca cu ei în Rusia. Joi dimineața, la ora 5:00, tatăl minorilor a trimis un video cu copiii la el în mașină, pe numărul de telefon al procurorului.

error: Content is protected !!