Replica lui Ioan Ovidiu Sabău, după declarațiile lui Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: „Trebuie să fii bărbat, să îţi asumi şi să spui toate lucrurile așa cum au stat”

Updated on octombrie 16, 2024 Replica lui Ioan Ovidiu Sabău, după declarațiile lui Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: „Trebuie să fii bărbat, să îţi asumi şi să spui toate lucrurile așa cum au stat” 1

Ianis Stoica a marcat o „dublă” în cadrul partidei care a dus România U21 la EURO 2025. După meci, Ianis Stoica a vorbit și despre plecarea de la U Cluj și a transmis faptul că nu a fost respectat de echipa ardeleană.

„Și când am plecat de la U Cluj s-a vorbit, că nu știu ce… Ca să zic acum adevărul, am fost scos din echipă în cantonament.

Nu am fost absolut deloc respectat și de asta am plecat de la U Cluj. Nu vreau să arunc cu noroi, s-a aruncat mult în mine”, a spus Ianis Stoica.

Acum, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre declarațiile fostului său jucător. Antrenorul de la U Cluj este de părere că Ianis Stoica este „imatur” și că nu ar fi trebuit să facă astfel de declarații, după un meci al naționalei U21.

„Nu vreau… S-a discutat despre acest subiect, despre Ianis, când a plecat. Trebuie să îţi asumi.

Dacă ai deschis acest subiect, trebuie să fii bărbat, să îţi asumi şi să spui toate lucrurile așa cum au stat. Dar … Euforia, a dat două goluri, lipsa de experienţă…

În continuare îl respect, îl felicit, a jucat foarte bine, a şi înscris două goluri, dar încă este imatur, din punctul meu de vedere, nu era momentul ca el să vină cu astfel de declaraţii. E puțin adevăr în tot ceea ce spune, așa că nu iau în considerare”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

error: Content is protected !!