CFR Cluj are ofertă din Serie A pentru Louis Munteanu: „Dacă marchează toate golurile până în iarnă, pleacă în iarnă”

Updated on octombrie 11, 2024 CFR Cluj are ofertă din Serie A pentru Louis Munteanu: „Dacă marchează toate golurile până în iarnă, pleacă în iarnă” 1

Patronul din Gruia, Ioan Varga, spune că are o promisiune clară pentru atacantul care deja a marcat de 5 ori pentru ”feroviari”.

Acesta a transmis că Louis Munteanu are o ofertă de la o echipă din Serie A. Mai mult, în cazul în care va marca 10 goluri în acest sezon, transferul e ca și făcut.

”Este vorba despre o echipă din străinătate, din Italia, din Serie A. Are de marcat niște goluri, oferta e obligatorie. Discuția e că trebuie să dea 10 goluri minimum până la vară, dar dacă dă mai mult de 10 este ca și cumpărat, am promisiunea făcută, mi-am dat cuvântul.

Dacă marchează toate golurile până în iarnă, pleacă în iarnă. Pentru alți jucători, în acest moment, nu mai avem nimic. Nu are rost să scoatem niște povești care nu sunt concludente, nu sunt reale. Asta este certă, sigură, e vorba de un club foarte serios. Îi cunoaștem, am mai avut cu ei tranzacții”, a spus Ioan Varga, potrivit iamsport.ro.

Cristi Balaj este sigur că Louis Munteanu va ajunge la naționala mare a României: ”Este monitorizat și urmărit de cei de la naționala mare”
Louis Munteanu a ajuns la cinci goluri marcate pentru CFR Cluj. Atacantul a marcat un gol împotriva celor de la Poli Iași și a izbutit câte o ”dublă” cu Unirea Slobozia și cu FCSB, iar oficialii din Gruia sunt convinși că atacantul va face pasul la naționala mare a României.

În timpul unei intervenții telefonice în emisiunea Fotbal Club, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a explicat de ce pentru ”dubla” cu Cipru și Lituania nu a fost convocat de Mircea Lucescu.

”Este monitorizat și urmărit de cei de la naționala mare. Naționala mică are niște meciuri importante. Existau șanse foarte mari să fie chemat la echipa mare.”, a spus Cristi Balaj.

error: Content is protected !!