Anunțul care i-a amuzat pe clujeni: „Închiriez cort în apartament cu 2 camere ! Open Space, acces imediat la bucătărie, panoramic TV”

Updated on octombrie 1, 2024 Anunțul care i-a amuzat pe clujeni: „Închiriez cort în apartament cu 2 camere ! Open Space, acces imediat la bucătărie, panoramic TV” 1

Un anunț de închiriere publicat pe o rețea de socializare, într-un grup unde oamenii iși caută chirii în Cluj-Napoca, a stârnit amuzament.

Potrivit anunțului ironic, un clujean oferă spre închiriere un cort instalat într-un apartament de două camere, descris ca având “open space” și “acces imediat la bucătărie”, alături de un TV panoramic.

Chiria este de 100 de euro, plus cheltuieli, cu opțiunea de a adăuga 50 de euro pentru un laptop inclus.

„Închiriez cort în apartament cu 2 camere ! Open Space, acces imediat la bucătărie, panoramic TV. Preț 100 euro + cheltuieli ! Se poate adăuga 50 euro cu laptop inclus”, este anunțul scris de bărbat.

Anunțul care i-a amuzat pe clujeni: „Închiriez cort în apartament cu 2 camere ! Open Space, acces imediat la bucătărie, panoramic TV” 2

Cu peste 408 reacții și 48 de comentarii, oferta pentru închirierea unui cort într-un apartament a stârnit o adevărată avalanșă de ironii și glume.

,,De câte persoane e cortul? Poate fac de-o gașcă și împărțim costurile”, a comentat un utilizator.

,,De parcare dispuneți ? Am și eu 2 machete de Dacia 1310”, a răspuns un clujean.

,,Declarat la ANAF?” a precizat o femeie.

,,E încălzire în pardoseală ?se poate pune marmură ? E mai plăcută?” a mai scris un bărbat.

error: Content is protected !!